• Blockquote

    Στο Kidom World θα βρείτε τις καλύτερες παιδικές μεταγλωτισμένες ταινίες!

  • Duis non justo nec auge

    Χρησιμοποιούμε links από τους καλύτερους file host για να μπορείτε να κατεβάζετε εύκολα και γρήγορα!

  • Vicaris Vacanti Vestibulum

    Σας δίνουμε τη δυνατότητα να δείτε όλες μας τις ταινίες online χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσετε τίποτα! Απλά με το πάτημα ενός κλίκ!

Καλώς Ήλθατε στο KidomWorld



Στο kidom μπορείτε να βρείτε μεγάλη πληθώρα παιδικών ταινιών, είτε μεταγλωτισμένα είτε με ελληνικούς υπότιτλους.

Μπορείτε να τις δείτε online ή να τις κατεβάσετε.

Στο κατέβασμα σας δίνουμε λινκς των 200mb από τη zippy share που δεν έχει αναμονή ανάμεσα στα λινκ.

Ακόμα έχουμε λινκ της uploaded που τα αρχεία είναι ολόκληρα, από την uploaded μπορείτε να κατεβάζετε σαν free user αλλά κάνοντας premium αλλάζουν όλα.
Full ταχύτητες, ταυτόχρονο κατέβασμα πολλών αρχείων και καθόλου αναμονή στο ξεκίνημα !

Επωφεληθείτε λοιπόν από την έκπτωση και κάντε premium λογαριασμό εδώ !


Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι-Snow White and the Seven Dwarfs GREEK SUBS





Snow White and the Seven Dwarfs (1937) DVDRip

ΠΛΟΚΗ


Ήταν κάποτε μία βασίλισσα. Ευχήθηκε να είχε μία κόρη άσπρη σαν το χιόνι. Σύντομα γέννησε ένα κορίτσι, όπως το είχε ευχηθεί. Το ονόμασε Χιονάτη. Αλλή η βασίλισσα πέθανε μετά τη γέννηση της Χιονάτης. Ο βασιλιάς ξαναπαντρεύτηκε. Η καινούρια βασίλισσα ήταν πολύ όμορφη. Δεν ήταν καλή βασίλισσα. Δεν ήθελε καμία άλλη γυναίκα να είναι πιο όμορφη από αυτήν.
Η βασίλισσα είχε ένα μαγικό καθρέφτη. Κάθε μέρα κοιταζόταν σ' αυτόν και τον ρωτούσε: 'Καθρέφτη ποιά είναι η ωραιότερη απ' όλες;' Ο καθρέφτης απαντούσε:"Ω, βασίλισσα, εσύ είσαι η ωραιότερη απ' όλες". Τα χρόνια πέρασαν. Η Χιονάτη εξελίχθηκε σε μια όμορφη γυναίκα. Η βασίλισσα κοιτάχτηκε στον καθρέφτη ως συνήθως. Ο καθρέφτης είπε:"Είσαι όμορφη. Αλλά η Χιονάτη είναι πιο όμορφη από σένα." Η βασίλισσα θύμωσε με τη Χιονάτη. Ήθελε να σκοτώσει τη Χιονάτη. Έτσι, κάλεσε ένα κυνηγό και είπε:"Πάρε τη Χιονάτη σε ένα δάσος και σκότωσέ την. Φέρε μου την καρδιά της." Ο κυνηγός πήρε τη Χιονάτη σ' ένα δάσος. Τη λυπήθηκε. Δεν ήθελε να τη σκοτώσει. Την άφησε στο δάσος. Σκότωσε ένα ελάφι και πήρε την καρδιά του στη βασίλισσα. Η βασίλισσα ήταν πολύ ευτυχισμένη. Η Χιονάτη περιπλανήθηκε στο δάσος. Είδε ένα μικρό σπίτι. Καθώς δεν ήταν κανείς, μπήκε μέσα. Μέσα στο σπίτι είδε εφτά μπολ και εφτά κουτάλια. Πεινασμένη καθώς ήταν έφαγε λίγη πουτίγκα και ήπιε λίγο γάλα. Ξάπλωσε σε ένα από τα κρεβάτια και αποκοιμήθηκε. Δεν ήξερε ότι ανήκε στους εφτά νάνους.Μετά από λίγη ώρα οι νάνοι μπήκαν στο σπίτι τους και την είδαν να κοιμάται. Τότε η Χιονάτη ξύπνησε και τους είπε την ιστορία της. Αυτοί, την συμβούλεψαν να μην ανοίξει την πόρτα σε κανέναν...


YOU TUBE TRAILER



ΕΙΚΟΝΕΣ










1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Rapidshare


https://rapidshare.com/files/2810892669/Snow_White_and_the_Seven_Dwarfs__1937_.AVI

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...