• Blockquote

    Στο Kidom World θα βρείτε τις καλύτερες παιδικές μεταγλωτισμένες ταινίες!

  • Duis non justo nec auge

    Χρησιμοποιούμε links από τους καλύτερους file host για να μπορείτε να κατεβάζετε εύκολα και γρήγορα!

  • Vicaris Vacanti Vestibulum

    Σας δίνουμε τη δυνατότητα να δείτε όλες μας τις ταινίες online χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσετε τίποτα! Απλά με το πάτημα ενός κλίκ!

Καλώς Ήλθατε στο KidomWorld



Στο kidom μπορείτε να βρείτε μεγάλη πληθώρα παιδικών ταινιών, είτε μεταγλωτισμένα είτε με ελληνικούς υπότιτλους.

Μπορείτε να τις δείτε online ή να τις κατεβάσετε.

Στο κατέβασμα σας δίνουμε λινκς των 200mb από τη zippy share που δεν έχει αναμονή ανάμεσα στα λινκ.

Ακόμα έχουμε λινκ της uploaded που τα αρχεία είναι ολόκληρα, από την uploaded μπορείτε να κατεβάζετε σαν free user αλλά κάνοντας premium αλλάζουν όλα.
Full ταχύτητες, ταυτόχρονο κατέβασμα πολλών αρχείων και καθόλου αναμονή στο ξεκίνημα !

Επωφεληθείτε λοιπόν από την έκπτωση και κάντε premium λογαριασμό εδώ !


Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

YOGI BEAR 2011 (Η ΚΙΝΗΜ. ΤΑΙΝΙΑ) Greek Subs






YOGI BEAR (Η ΚΙΝΗΜ. ΤΑΙΝΙΑ) DVDRIP XVID AC3 5.1

2011

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ






Πλοκη

Ο πιο αγαπημένος αρκούδος κλέφτης καλαθιών πικ-νικ φέρνει τις τρελοσυνηθειές του στην μεγάλη οθόνη σε αυτή την σε αυτή την περιπέτεια με πρωταγωνιστές τους Νταν Ακρόιντ στη φωνή του Γιόγκι και Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στη φωνή του καλύτερου του φίλου Μπου Μπου. Οι Άννα Φάρις, Τομ Κάβανα, Τ. Τζ. Μίλερ και Άντριου Ντάλι συμπρωταγωνιστούν σε αυτή τηνεκπληκτική ενσάρκωση του πιο κλασικού καρτούν των Χάνα-Μπαρμπέρα.


Ο Γιόγκι ανέκαθεν επαφιόταν στην ευστροφία και την ταχύτητά του για να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από τους αμέριμνους και ανυποψίαστους εκδρομείς και ταυτόχρονα να εκνευρίζει αφάνταστα τον «τιμωρό» του, τον Ρέιντζερ Σμιθ.
Αυτή τη φορά όμως, ο Μπου Μπου και ο Γιόγκι πρόκειται να αντιμετωπίσουν κάτι πολύ χειρότερο απ’ό,τι έχουν αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια... Κι αυτό, γιατί πολύ απλά το Τζέλιστοουν Παρκ βγαίνει προς πώληση! Για να καλύψει τα χρήματα που «έφαγε» από τα δημοτικά κονδύλια προκειμένου να χρηματοδοτήσει την προεκλογική εκστρατεία του, ο δήμαρχος Μπράουν σκοπεύει να πουλήσει το πάρκο σε υλοτόμους. Αυτό σημαίνει ότι οι οικογένειες δεν θα μπορούν πια να απολαμβάνουν την ομορφιά της υπαίθρου που προσφέρει το πάρκο και το χειρότερο;Ο Γιόγκι, ο Μπου Μπου και οι φίλοι τους θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν το σπίτι τους. Αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη πρόκληση της ζωή τους, ο Γιόγκι πρέπει να αποδείξει ότι είναι πράγματι πιο έξυπνος από μια μέση αρκούδα και θα συνάψει μια ιερή συμμαχία με τον Ρέιντζερ Σμιθ προκειμένου να αποτρέψουν το κλείσιμο του πάρκου.


Κυκλ. Dvd: 3/08/2011
Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 31/03/2011Διανομή: AUDIO VISUALΚωμωδία Για Όλη την ΟικογένειαΔιάρκεια:81'Σκηνοθεσία: Έρικ ΜπρέβιγκΣενάριο: Μπραντ Κόουπλαντ, Τζόσουα Στέρνιν,Τζέφρι ΒεντιμίλιαΜουσική: Andrew LockingtonΠαραγωγή: Λι Μπέργκερ, Tim Coddington, Donald De Line, JimDyer Andrew Haas, Karen Rosenfelt Γλώσσα: ΑγγλικάΥποτιτλοι: Ελληνικοί ενσωματωμένοι Πωταγωνιστούν: Dan Aykroyd ....Yogi Bear (φωνή) Justin Timberlake ....Boo Boo Bear (φωνή) Tom Cavanagh ....δασοφύλακας Smith Anna Faris ....Rachel Andrew Daly ....δήμαρχος Brown




ΕΙΚΟΝΕΣ








You Tube Trailer






1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Interchangeable links

Fileserve

http://www.fileserve.com/file/R2kR9Fy/yoyoarkoudi.part2.rar
http://www.fileserve.com/file/qmF2jQZ/yoyoarkoudi.part1.rar

Filesonic

http://www.filesonic.com/file/1841829454/yoyoarkoudi.part1.rar
http://www.filesonic.com/file/1842001654/yoyoarkoudi.part2.rar

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...