• Blockquote

    Στο Kidom World θα βρείτε τις καλύτερες παιδικές μεταγλωτισμένες ταινίες!

  • Duis non justo nec auge

    Χρησιμοποιούμε links από τους καλύτερους file host για να μπορείτε να κατεβάζετε εύκολα και γρήγορα!

  • Vicaris Vacanti Vestibulum

    Σας δίνουμε τη δυνατότητα να δείτε όλες μας τις ταινίες online χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσετε τίποτα! Απλά με το πάτημα ενός κλίκ!

Καλώς Ήλθατε στο KidomWorld



Στο kidom μπορείτε να βρείτε μεγάλη πληθώρα παιδικών ταινιών, είτε μεταγλωτισμένα είτε με ελληνικούς υπότιτλους.

Μπορείτε να τις δείτε online ή να τις κατεβάσετε.

Στο κατέβασμα σας δίνουμε λινκς των 200mb από τη zippy share που δεν έχει αναμονή ανάμεσα στα λινκ.

Ακόμα έχουμε λινκ της uploaded που τα αρχεία είναι ολόκληρα, από την uploaded μπορείτε να κατεβάζετε σαν free user αλλά κάνοντας premium αλλάζουν όλα.
Full ταχύτητες, ταυτόχρονο κατέβασμα πολλών αρχείων και καθόλου αναμονή στο ξεκίνημα !

Επωφεληθείτε λοιπόν από την έκπτωση και κάντε premium λογαριασμό εδώ !


Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Cloudy with a Chance of Meatballs 2009 DVDRip ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ




Cloudy with a Chance of Meatballs 2009 DVDRip

Είδος ταινίας: Animation, Comedy, Family
Σκηνοθεσία: Phil Lord, Chris Miller
Σενάριο: Phil Lord, Chris Miller
Ηθοποιοί: Bill Hader, Anna Faris, James Caan, Andy Samberg, Bruce Campbell, Mr. T, Bobb'e J. Thompson, Benjamin Bratt
Επίσημη Πρεμιέρα: 18/09/2009
Ελληνική Πρεμίερα: 28/01/2010
Χώρα παραγωγής: USA

ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Υπόθεση:
Ό,τι πιο νόστιμο έχει συμβεί από την εποχή που τα μακαρόνια συνάντησαν τον κιμά! Μια συναρπαστική ταινία εμπνευσμένη από το ομώνυμο παιδικό βιβλίο, που μας ταξιδεύει σε μια πόλη όπου βρέχει φαγητά!
Όταν η τελευταία του εφεύρεση, μια μηχανή που μετατρέπει το νερό σε φαγητό, καταστρέφει κατά λάθος την πλατεία της πόλης και εκτοξεύεται στα σύννεφα, ο Φλιντ Λόκγουντ θεωρεί ότι η καριέρα του έχει τελειώσει.
Μέχρι που κάτι απίστευτο συμβαίνει: βρέχει τσίζμπεργκερ! Η μηχανή του τελικά δουλεύει!
Όταν όμως αρχίζει να συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα, εκτοξεύοντας μακαρονάδες και γιγάντιους κεφτέδες, ο Φλιντ και η νεαρή μετεωρολόγος Σαμ Σπαρκς θα πρέπει να σώσουν τον κόσμο από τα απειλητικά καιρικά φαινόμενα φαγητού.
* ΦΛΙΝΤ ΛΟΚΓΟΥΝΤ
Από τα παιδικά του χρόνια, ο Φλιντ Λόκγουντ ονειρευόταν να ανακαλύψει κάτι που θα άλλαζε τις ζωές των ανθρώπων. Δυστυχώς όμως, όλες του οι εφευρέσεις μόνο προβλήματα έφεραν στον ίδιο, στους γονείς του και στην πόλη του. Παρ’ όλα αυτά, η απτόητη αισιοδοξία του τον οδήγησε σε αυτήν την τελευταία εφεύρεση (μια μηχανή που μετατρέπει το νερό σε φαγητό) που φαίνεται να λειτουργεί… Όχι βέβαια για πολύ. «Ο Φλιντ είναι εν μέρει κοινωνικά απροσάρμοστος και γι’ αυτό αισθάνεται ότι πρέπει να δημιουργήσει κάτι μεγάλο» λέει ο ηθοποιός Μπιλ Χάντερ, η φωνή πίσω από τον Φλιντ. «Αισθάνεται πως πρέπει να αποδείξει τι αξίζει, ενώ στην πραγματικότητα οι άλλοι τον αποδέχονται για αυτό που είναι».
* ΣΑΜ ΣΠΑΡΚΣ
Η Σαμ είναι μια χαριτωμένη κι ενθουσιώδης εκπαιδευόμενη στο Κανάλι του Καιρού και ονειρεύεται να γίνει μια επιτυχημένη μετεωρολόγος στην τηλεόραση. Η απόλυτη ευκαιρία της δίνεται όταν βρίσκεται να παρουσιάζει, σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, την πρώτη βροχή τσίζμπεργκερ του πλανήτη! Και όσο η μηχανή του Φλιντ δημιουργεί όλο και πιο νόστιμα καιρικά φαινόμενα, η καριέρα της Σαμ απογειώνεται. Όλα μοιάζουν ιδανικά, μέχρι που οι ανεξέλεγκτες θύελλες φαγητού εισβάλλουν στις καιρικές προβλέψεις – και τότε η Σαμ θα πρέπει να ρισκάρει τη σταδιοδρομία της για να σταματήσει το κακό. «Είναι παθιασμένη με τον
καιρό και την επιστήμη, αλλά κατά βάθος φοβάται να είναι ο εαυτός της» λέει η Άννα Φάρις που υποδύεται φωνητικά τη Σαμ. «Όμως μέσα από τον Φλιντ, η Σαμ μαθαίνει να αποδέχεται τον πραγματικό της εαυτό».
* ΤΙΜ ΛΟΚΓΟΥΝΤ
Ο Τιμ είναι ο συντηρητικός, τεχνοφοβικός πατέρας του Φλιντ. Αγαπάει το γιο του και προσπαθεί να τον υποστηρίξει, όμως πάντα χρησιμοποιεί εκφράσεις που δε βγάζουν κανέναν νόημα για τον Φλιντ. Ακόμα και όταν η φαγητο-μηχανή του Φλιντ τον μετατρέπει σε ήρωα της πόλης, ο Τιμ έχει ένα προαίσθημα ότι η καταστροφή είναι ένα βήμα μακριά – όπως και με τις προηγούμενες εφευρέσεις του γιου του. Όταν όμως ο Φλιντ χάσει την αυτοπεποίθησή του, ο Τιμ θα βρει τον τρόπο να του δείξει την εκτίμηση και την αγάπη του.
* ΣΤΙΒ
Ο Στιβ είναι η μαϊμού κατοικίδιο του Φλιντ, ο καλύτερος (και ίσως μοναδικός) φίλος του και ο πιο έμπιστος συνεργάτης του. Με απόλυτη πεποίθηση ότι η ανθρωπότητα θα ήταν καλύτερη αν καταλαβαίναμε τις σκέψεις των ζώων, ο Φλιντ εφηύρε το Μεταφραστή Μαϊμουδίσιας Σκέψης. Όπως αποδείχθηκε στην πορεία όμως, η μόνη σκέψη που απασχολεί το μυαλό του Στιβ είναι «Πεινάω! Πεινάω! Πεινάω!». Παρ’ όλα αυτά, στη δύσκολη στιγμή όπου η φαγητο-μηχανή του Φλιντ εκτροχιάζεται, ο Στιβ θα αποδείξει πόσο δυνατή είναι η φιλία του.
* ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΛΜΠΟΥΡΝ
Ο εγωκεντρικός δήμαρχος της μικρής πόλης του Φλιντ ξέρει να αναγνωρίζει κάθε τι καλό, και μια βροχή από τσίζμπεργκερ είναι σίγουρα κάτι καλό. Έτσι πείθει τον Φλιντ να προκαλεί βροχές γευμάτων τρεις φορές τη μέρα, θέλοντας να μετατρέψει τη μικρή τους πόλη σε γκουρμέ τουριστικό προορισμό. Η μηχανή του Φλιντ όμως δεν αντέχει τόση πίεση... και σύντομα, τόνοι φαγητού απειλούν το μέλλον της πόλης, ίσως και ολόκληρου του κόσμου.
* ΜΠΕΪΜΠΙ ΜΠΡΕΝΤ
Ο Μπρεντ είναι η πιο διάσημη προσωπικότητα της πόλης: όταν ήταν μωρό, φωτογραφήθηκε για το μοναδικό εξαγώγιμο αγαθό του τόπου, τις σαρδέλες. Κι ενώ τώρα είναι πια ενήλικας, εξακολουθεί να ζει από τη δόξα των παιδικών του χρόνων – για ειδικές εκδηλώσεις μάλιστα, φωτογραφίζεται ακόμα και σήμερα με την πάνα του. Το άστρο του Μπρεντ όμως μοιάζει να σβήνει όταν ο Φλιντ, λόγω της φαγητο-μηχανής του, γίνεται ο νέος ήρωας της πόλης. Θα καταφέρει να βρει νέο νόημα στη ζωή του;
Στη σελίδα που σας ανοίγει πατάτε το “SKIP AD” πάνω και δεξιά
Δείτε την online ΕΔΩ 



Μπορείτε να τη κατεβάσετε ολόκληρη απο τα παρακάτω site ..
Single links, No password, No rar



200MB LINKS

Tα Links είναι Interchangeable
που σημαίνει ότι για να μην έχετε αναμονή ανάμεσα στα links μπορείτε να κατεβάσετε το 1 part από τη deposit
το 2 από την uploaded και πάει λέγοντας, στο τέλος αποσυμπιέζετε κανονικά τα αρχεία.




Τrailer



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...