• Blockquote

    Στο Kidom World θα βρείτε τις καλύτερες παιδικές μεταγλωτισμένες ταινίες!

  • Duis non justo nec auge

    Χρησιμοποιούμε links από τους καλύτερους file host για να μπορείτε να κατεβάζετε εύκολα και γρήγορα!

  • Vicaris Vacanti Vestibulum

    Σας δίνουμε τη δυνατότητα να δείτε όλες μας τις ταινίες online χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσετε τίποτα! Απλά με το πάτημα ενός κλίκ!

Καλώς Ήλθατε στο KidomWorld



Στο kidom μπορείτε να βρείτε μεγάλη πληθώρα παιδικών ταινιών, είτε μεταγλωτισμένα είτε με ελληνικούς υπότιτλους.

Μπορείτε να τις δείτε online ή να τις κατεβάσετε.

Στο κατέβασμα σας δίνουμε λινκς των 200mb από τη zippy share που δεν έχει αναμονή ανάμεσα στα λινκ.

Ακόμα έχουμε λινκ της uploaded που τα αρχεία είναι ολόκληρα, από την uploaded μπορείτε να κατεβάζετε σαν free user αλλά κάνοντας premium αλλάζουν όλα.
Full ταχύτητες, ταυτόχρονο κατέβασμα πολλών αρχείων και καθόλου αναμονή στο ξεκίνημα !

Επωφεληθείτε λοιπόν από την έκπτωση και κάντε premium λογαριασμό εδώ !


Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Sammys Avonturen De Geheime Doorgang 2010 DVDRip ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ



Sammys Avonturen De Geheime Doorgang 2010 DVDRip
Οι Περιπέτειες του Σάμμυ: Το Μυστικό Πέρασμα
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια, Περιπέτεια
Σκηνοθεσία: Ben Stassen
Σενάριο: Domonic Paris
Ηθοποιοί: Melanie Griffith, Isabelle Fuhrman, Yuri Lowenthal, Anthony Anderson, Gemma Arterton, Sydney Hope Banner, Ed Begley Jr., Darren Capozzi
Επίσημη Πρεμιέρα: 04/08/2010
Ελληνική Πρεμίερα: 09/12/2010
ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Υπόθεση:
Θα γυρίσει τον κόσμο με το καβούκι του!
Από την πρώτη στιγμή της ζωής του, ο Σάμμυ έρχεται αντιμέτωπος με τον κίνδυνο και πολύ σύντομα ανακαλύπτει ότι η ζωή δεν είναι ένας ωκεανός ηρεμίας και γαλήνης. Πρέπει να μάθει να επιζεί, προκειμένου να καταφέρει να επιστρέψει μια μέρα στην ίδια παραλία όπου γεννήθηκε. Αυτή είναι η μοίρα του ως χελώνα. Ο Σάμμυ όμως, έχει σκληρό καβούκι, δυνατά κι ευκίνητα πτερύγια και μια ιδιαίτερη αγάπη για την περιπέτεια! Κατά τη διάρκεια του απίστευτου ταξιδιού του, σε θάλασσες ζεστές και παγωμένες, θα κάνει φίλους, θα συναντήσει ανθρώπους και θα προβληματιστεί για την υγεία του πλανήτη.

* ΣΑΜΜΥ
Ο Σάμμυ, ο ήρωας της ταινίας, είναι μια μικρή αξιαγάπητη θαλάσσια χελώνα. Κάθε άλλο παρά σούπερ-ήρωας, ο Σάμμυ είναι ένα συνηθισμένο χελωνάκι που θα ζήσει εξαιρετικές περιπέτειες. Γεννήθηκε το 1959 σε μια παραλία της Καλιφόρνια, και τα επόμενα 50 χρόνια διέσχιζε τις θάλασσες του Πλανήτη. Σε αυτό το μακρύ ταξίδι, ο Σάμμυ θα συναντήσει πολλούς κινδύνους, θα γίνει η μασκότ μιας κοινότητας χίπηδων, θα ανακαλύψει τι σημαίνει πετρελαιοκηλίδα και θα βοηθήσει στην προσθαλάσσωση
ΣΤΟΧΟΣ: Να δαμάσει τα ρεύματα, τις παλίρροιες και τα χρόνια για να ξαναβρεί την Σέλι, τον έρωτα της ζωής του, που είδε για τελευταία φορά στην παραλία που γεννήθηκαν.
ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ: γενναιότητα, δίψα για περιπέτεια, ικανότητα να αναστρέφει καταστάσεις, πιστός φίλος, παρορμητικός και ενστικτώδης.

* ΣΕΛΙ
Η Σέλι είναι η πιο όμορφη θαλάσσια χελώνα που έχει δει ποτέ του ο Σάμμυ. Είναι το ιδανικό του, η χαρά της ζωής του, η έμπνευσή του. Και μιλάμε για μια χελώνα με πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα: φιλοδοξεί να ανακαλύψει τον κόσμο και τις ομορφιές του, χωρίς φόβο, χωρίς να σκέφτεται το αύριο. Ζει χωρίς δεσμεύσεις μέχρι που ξαναβρίσκει τυχαία τον μικρό Σάμμυ που όχι μόνο έχει μεγαλώσει, αλλά που βλέπει πως περνάει πολύ ευχάριστα μαζί του!
ΣΤΟΧΟΣ: Να ανακαλύψει όλα τα υποβρύχια θαύματα που υπάρχουν, να καταφέρνει να σπάει καθημερινά το μυστήριο κάποιου θρυλικού μυστικού περάσματος.
ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ: ανεξαρτησία πνεύματος και δράσεων, πρόθυμη, δεν φοβάται τίποτα ή σχεδόν τίποτα, ανυπόμονη, μαχητική, πάντα ετοιμοπόλεμη, δραστήρια, με δίψα για περιπέτεια και μεγάλα ταξίδια.

* ΡΕΪ
Ο Ρέι είναι ο πιστός φίλος και σύντροφος του Σάμμυ τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Και αυτός είναι μια αξιαγάπητη θαλάσσια χελώνα. Είναι το καβούκι στο οποίο μπορεί να στηριχτεί και να ξεκουραστεί ο Σάμμυ. Είναι ο ευγενής δάσκαλός του, ο μέντοράς του, αυτός που του ανοίγει τα μάτια για το τι σημαίνει ζωή, κορίτσια, κόσμος.
ΣΤΟΧΟΣ: Να προσέχει τον Σάμμυ την πρώτη δεκαετία μαθητείας στην θαλάσσια ζωή.
ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ: Παρορμητικός και ενθουσιώδης, ατρόμητος, γυναικάς, του αρέσει να διασκεδάζει, εύκολος χαρακτήρας, πάντα ψύχραιμος, δεν κάνει τίποτα όπως όλοι οι άλλοι, αναζητά διαρκώς νέες περιπέτειες και καινούργιες συγκινήσεις.
“Είδες τις δύο κούκλες που έβγαιναν όταν ήρθαμε;” Ρέι

* ΑΛΦΟΝΣ
Ο Αλφόνς είναι ένας χοντρός γκρι σκούρος γάτος με ιδιαίτερα βαριά προφορά. Περνάει τις ώρες τους ξαπλωμένος κάτω από τον ήλιο στις δυτικές ακτές των ΗΠΑ. Είναι ο πιστός σύντροφος μιας μικρής κοινότητας χίπηδων που είναι υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος και κατά της κακοποίησης των ζώων. Δεν παίρνει με καλό μάτι την έλευση του Σάμμυ στην περιοχή του. Μπορεί να μην βγάζει νύχια, αλλά αποφασίζει να δράσει.
ΣΤΟΧΟΣ: Να παιδέψει και να αποπροσανατολίσει τον Σάμμυ με την ελπίδα να εγκαταλείψει την χίπικη οικογένειά του και να επιστρέψει στον ωκεανό μια ώρα αρχύτερα.
ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤOY: σνομπ, δεν εμπιστεύεται τα υπόλοιπα ζώα, θέλει να προστατέψει την περιοχή του και ό,τι του ανήκει σε σχέση με τα αφεντικά του, μάγκας, πανούργος, κυνικός, ιδιαίτερο χιούμορ, διηγείται ιστορίες και κάνει αστεία που μόνο εκείνος απολαμβάνει.

Στη σελίδα που σας ανοίγει πατάτε το “SKIP AD” πάνω και δεξιά
Δείτε την online Εδώ 


Μπορείτε να τη κατεβάσετε ολόκληρη απο τα παρακάτω site ..


Single links, No password, No rar



200MB LINKS

Tα Links είναι Interchangeable
που σημαίνει ότι για να μην έχετε αναμονή ανάμεσα στα links μπορείτε να κατεβάσετε το 1 part από τη deposit
το 2 από την uploaded και πάει λέγοντας, στο τέλος αποσυμπιέζετε κανονικά τα αρχεία.




Τrailer

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...